PRIJSAANVRAAG GRATIS

U bent hier: het bedrijf RH Business

OFFERTE AANVRAAG

RH Business werd in 2001 opgericht doo Jérôme Selosse. Na jarenlange ervaring in het verzorgen van opleidingen in informatica en taal, werd in 2008 het besluit genomen te starten met opleidingen op de terreinen van communicatie en Human Resources. Deze worden gegeven in het Nederlands, het Frans en het Engels.

RH Business biedt opleidingen aan gericht op persoonlijke en commerciële ontwikkeling, project management, teamleiding en andere. De opleidingen worden maat gemaakt voor uw bedrijf, of aangeboden als open opleiding.

GROUPE ADHARASinds februari 2010 heeft RH Business de eer de groep Adhara te vertegenwoordigen. Met 70 centra, meer dan 500 lokalen en meer dan 100.000 leerlingen, is Adhara de marktleider in de professionele opleidingen informatica en human resources.

Na de overname van het bedrijf Keyjob in 2009, is RH Business uw geprivilegieerde partner  voor het organiseren van opleidingen in MS Office, Project Management, het ontwerpen van websites en multimedia, Working Smart (Soft Skills en Tijd Management), als voor alle technische opleidingen voor de informatica-professional. Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij u naast opleidingen voor eindgebruikers en HR-medewerkers  ook  e-learning, tests (pre- en postevaluatie), en online administratieve tools.

Missie
RH Business
helpt personen en bedrijven een maximale efficiëntie te bereiken door hen de nodige kennis en competentie bij te brengen.

Visie
RH Business
beschouwt de werknemers, zowel deze van het eigen bedrijf als deze van de klanten, als de sleutel tot succes. Ons doel is het de werknemer op te leiden zodat hij progressie kan maken in de uitvoering van zijn werk en kan opklimmen in het bedrijf. Wat uiteraard ook in het voordeel van de werkgever werkt.

RH Business is méér dan uw partner voor opleidingen, wij willen uw coach worden.
In samenspraak met de klant werken wij een persoonlijk begeleidingsplan uit  ten einde de deelnemers aan de opleidingen maximaal te ondersteunen tijdens de opleiding en het verdere leerproces. Dit alles om de kans op slagen te verhogen.

Onze PRIJZEN
Onze OPEN OPLEIDINGEN
Onze OPLEIDINGEN OP MAAT
Meer infos:
Tel: +32 (0)2 412 04 10
Email: selossej@pixystree.com
Contact:
Tel : +32 2 648 84 63

GSM : 0477/ 78 94 45
Fax : +32 2 648 84 63
selossej@pixystree.com
www.pixystree.com

Zoek een opleiding:
 


Business Talk - Centre de formation en langue

RH Business - Centre de formation en communication

HostingPlus - création de site, hébergement, marketing