PRIJSAANVRAAG GRATIS

U bent hier: Opleiding / Creativiteit OFFERTE AANVRAAG

CREATIVITEIT

Een goed idee is onbetaalbaar! De kunst om creatief te reageren is dan ook een troef, voor zichzelf en voor het bedrijf, zeker in een immer veranderende omgeving waar men zich dient te onderscheiden. Want creativiteit is de motor van de innovatie. Maar nieuwe ideeën produceren is geen improvisatie. U kan een kader creëren waarbinnen creativiteit gestimuleerd wordt, bepaalde technieken gebruiken, maar steeds dient ment te kunnen onderscheiden what haalbaar is en wat niet.

OPLEIDING VISUELE COMMUNICATIE

Beelden en visuals gebruiken om te communiceren. Versterk de visuele impact van uw communicatie en leer de sleutel-kenmerken van een attractieve communicatie te gebruiken.

Meer details - Contact - Onze prijzen - PDF

OPLEIDING BRAINSTORMING

Brainstorming is een methode van groepswerk, waarbij een maximum aan ideeën wordt verkregen door het stimuleren van de creativiteit van de deelnemers. Het middel om nooit zonder ideeën te zitten!

Meer details - Contact - Onze prijzen - PDF

OPLEIDING ONTWIKKEL JE CREATIVITEIT

Creativiteit is de gave om alleen of in groep realiseerbare ideeën te produceren. Er bestaan verschillende technieken om de realiteit te leren onderzoeken of beroep te doen op de verbeelding. Maar de goede omstandigheden creëren is de eerste vereiste.

Meer details - Contact - Onze prijzen - PDF

Contact:
Tel : +32 2 648 84 63

GSM : 0477/ 78 94 45
Fax : +32 2 648 84 63
selossej@pixystree.com
www.pixystree.com

Zoek een opleiding:
 


Business Talk - Centre de formation en langue

RH Business - Centre de formation en communication

HostingPlus - création de site, hébergement, marketing