PRIJSAANVRAAG GRATIS

U bent hier: Opleidingen OFFERTE AANVRAAG

OPLEIDINGEN COMMUNICATIE EN HUMAN RESOURCES


Time Management

Geheel van opleidingen in Time Management en Soft Skills. Wij leveren een hoogwaardige methode van Time Management, inclusief een aantal out-of-the box concepten als SmartReading, SmartTyping en MindMapping.

Voor meer informatie ...

Creativiteit

Een goed idee is onbetaalbaar! De kunst om creatief te reageren is dan ook een troef, voor zichzelf en voor het bedrijf, zeker in een immer veranderende omgeving waar men zich dient te onderscheiden. Want creativiteit is de motor van de innovatie.

Voor meer informatie ...

Communicatie & Management

Efficiënt uitvoeren van projecten, oplossen of voorkomen van spanningen en conflicten, efficiënt en transparant beslissingen nemen, snel verbeteren van persoonlijke verhoudingen, beter teamwerk, verbeteren van de efficiëntie van individuen en groepen.

Voor meer informatie ...

Mondelinge Communicatie

Voor iedereen die beroepsmatig het woord moet nemen voor een publiek, een vergadering moet leiden, een interview moet geven, de telefoon moet beantwoorden.

Voor meer informatie ...

Schriftelijke Communicatie

Het maken van samenvattingen, rapporten, brieven, mails, administratieve documenten, dienstnota’s, verslagen en notulen. De taal van kleur en beeld.

Voor meer informatie ...

Kwaliteits-Beheer

Kwaliteitsmanagement is de tak van het management die zich bezig houdt met het optimaliseren van de kwaliteit van een product, productieproces, dienst of organisatie. De term slaat ook op de nodige handelingen voor het behalen van een ISO 9001 certificaat.
Kwaliteitsmanagement kan toegepast worden in elke organisatie, instelling of bedrijf.

Voor meer informatie ...

Persoonlijke ontwikkeling

Door al de nieuwe technologie in het dagelijkse leven, lijkt het of de tijd als maar sneller loopt. Dat is uiteraard alleen maar een indruk. Toch is het steeds meer belangrijk de eigen tijd goed in te delen. Prioriteiten bepalen, een dag inplannen, goed werken in groep, dit alles vraagt om een grondige bezinning over het omgaan met de beschikbare tijd.

Wat zijn de efficiëntste methodes en technieken?

Voor meer informatie ...

Human Resource Management

Het beheer van de human resources is een geheel van technieken die er op gericht is het personeel van een bedrijf optimaal te laten functioneren. Er moet getracht worden de communicatie in het bedrijf zo transparant mogelijk te maken en toch de hiërarchische verhoudingen te respecteren.

Voor meer informatie ...

Project management

Project management is de kunst van het organiseren en opvolgen van projecten om een goed verloop er van te verzekeren.

Voor meer informatie ...

Team management

Dit seminarie is sterk interactief: van de deelnemers wordt een actieve inbreng verwacht. Oefeningen, testen, rollenspelen worden gebruikt om de inhoud te verrijken.

Voor meer informatie ...

Commerciële ontwikkeling
Content
Contact:
Tel : +32 2 648 84 63

GSM : 0477/ 78 94 45
Fax : +32 2 648 84 63
selossej@pixystree.com
www.pixystree.com

Zoek een opleiding:
 


Business Talk - Centre de formation en langue

RH Business - Centre de formation en communication

HostingPlus - création de site, hébergement, marketing